Tablets en kinderen

 

Heb jij ook een kind dat weg is van een Tablet en hem overal mee naar toe sjouwt? Wij zien ze vele malen hier bij bibbeltje en het gebeurt dan ook vaak dat ze deze in de winkel soms vergeten. Laten we eerlijk zijn deze wonderdingen zijn een uitkomst voor vele ouders om hun kinderen bezig te houden uiteraard gepaard gaande met de nodige verantwoordelijkheid wat betreft het internet.

Laatst kwam er een gezin binnen waarvan een van de kinderen ontroostbaar was omdat zijn Tablet geen scherm beeld-weergave meer had en dus ook niet meer con spelen en nog veel minder met zijn vriendjes kon chatten. De moeder vertelde ons dat ze geen idee had waar het aan kon liggen want dat Nico( de naam het jongetje) er heel zuinig op was en ze nu geen geld hadden om een andere aan te schaffen.

TABLET REPAREREN

Wij van bibbeltje hebben ze toen direct doorgestuurd naar gsm-paradise.nl waar wij ook onze Tablet repareren inclusieve andere apparaten zoals smartphones en dergelijken en waar we altijd heel tevreden over zijn door de snelle service die ze bieden en de vlotte afhandeling. Wij kunnen immers niet lang zonder deze dingen omdat we veel zaken regelen op een van de Tablets.

We zagen Nico dan ook letterlijk opfleuren en we kregen zelf een glimlach van hem hij had zonder twijfel weer hoop gekregen zijn Tablet terug te krijgen. Na wat leuke shirts te hebben gekocht gingen ze maar meteen een bezoekje brengen aan de door ons aanbevolen specialisten om de Tablet te laten repareren. Na een telefoontje hier vanuit de winkel konden ze meteen terecht om de tablet na te laten kijken. Wij van bibbeltje hopen dan ook van harte dat het gelukt is.