Uitleg Bibbeltje

Het winkelen gaat best makkelijk. Links bij de afdelingen kunt u aanklikken bij welk merk of map u wilt bekijken. U ziet dan allerlei artikelen met enige uitleg. Wil je een artikel kopen klikt u op de gewenste maat en op bestellen. (Later kunt u altijd nog weer wijzigen) Ook tijdens het winkelen kun je naar ‘bestelling bekijken’ en kun je artikelen verwijderen mits nodig is.

Als je klaar bent met winkelen klik je op verzenden en daar verschijnt alle informatie over de order en het totaal bedrag excl verzendkosten. Je vult daarbij alle gegevens in, en ook nu kan je nog artikelen wijzigen. Zodra je op ‘bestelling verzenden’ klikt is de bestelling verzonden .

Als je een bestelling hebt geplaats krijg je van ons een bevestiging per email waar alle gegevens over de artikelen in staat en over de verzendkosten. Dit is ook de factuur. Zie tevens de leverings voorwaarden omtrent de aflevering en kosten.

En zodra de betaling binnen is zorgen wij ervoor dat de order binnen 2 dagen aan TPG-post wordt aangeboden. Wil je altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van updates en nieuwe producten?

 

Partners: Kinderkleding