Voorwaarden

VOORWAARDEN

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen via deze site.
Als u vragen heeft kunt u die altijd mailen naar: info@bibbeltje.nl

Algemeen

1-1Op al onze artikelen zijn de volgende leverings en betalings voorwaarden van toepassing.
1-2 Reserveren van artikelen kan voor 7 dagen. Indien er na deze termijn GEEN betaling is ontvangen wordt de reservering ongedaan gemaakt en het artikel terug geplaatst in de winkel.
1-3 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling via email. Deze bevestiging is tevens de factuur.
1-4 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
1-5 Kleur afwijkingen kunnen niet uitgesloten worden.
1-6 Zijn er extra vragen over het artikel qua maat o.i.d mail dan eerst voor u besteld.

2.Prijs
2-1 Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief btw.

3.Betaling
3-1 Na de bestelling ontvangt u een email ter bevestiging en/of het artikel nog op voorraad is. In deze email staan de totale kosten vermeld.
3-2 U betaald via een overschrijving of telebankieren. ALs de betaling door ons is ontvangen verzenden wij zo spoedig mogelijk uw bestelling.

4.Verzendkosten
4-1 Het liefst bezorgen wij alle bestellingen met pakket post. Dit is omdat we het zo beter kunnen verpakken tegen beschadigingen etc. Ook is de kans op vermissing en diefstal tijdens het transport veel kleiner. De verzend en verpakkings kosten zijn als volgt.
Alle bestellingen binnen NEDERLAND: €4.50
Alle bestellingen BINNEN EUROPA : € 10.00
Alle bestellingen BUITEN EUROPA : € 14.50.
Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de bestelling.
De overige kosten nemen wij voor onze rekening !!
(BEZORGEN IN NEDERLAND VIA TNT
KOST NORMAAL € 6.20 !!)

Toch kunnen veel artikelen wel in een enveloppe als u dat wel wilt kunt u dat aanklikken bij de bezorgkosten.
(mits dat past natuurlijk)
Vooral sokken en sieraden kunnen wel in een enveloppe. Maar wij staan dan niet garant voor de beschadigingen!)
Onze vaste prijs voor verzenden en verpakkings kosten in enveloppe = € 2.50

4-2Bestellingen kunnen verzekerd worden verzonden, de kosten zijn dan altijd voor de koper. Laat het wel even via een aparte email weten of u hier gebruik van wilt maken of vermeld het bij de opmerkingen.

5.Levering
5-1 Alle artikelen worden binnen 2 dagen na onvangst van de betaling aangeboden aan TPG-Post.
5-2 Als artikelen na worden besteld en een langere levertijd nodig heeft wordt de koper via de email ervan op de hoogte gesteld.
5-3 Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is zal dit per email medegedeeld worden. De koper heeft dan de mogelijkheid te annuleren enof te vervangen voor iets anders.Als het in princiepe 1 artikel betrefd dan vervalt automatisch de order.
5-4 De verzending geschied volgens de AVG voorwaarden (Algemene voorwaarden voor goederen vervoer van TPG Post) welke na telezen zijn op www.tpgpost.nl
5-5 Alle aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt. op=op.

6.Retour zendingen
6-1 Het retourneren van alle geleverde artikelen kan binnen 3 dagen na ontvangst. De retourzending moet vooraf gemeld worden per email. Het product moet in dezelfde staat terug gestuurd. Dus niet gedragen,gewassen,beschadigd,gerepareerd o.i.d Ook de kaartjes moeten eraan blijven anders wordt de retour zending NIET geacepteerd.
6-2 De koper draagt zorg voor de porto kosten van de retour zending. Retour zendingen onder rembours of ongefrankeerd worden NIET geacepteerd. Wanneer de retour artikelen in voorgenoemde staat worden ontvangen wordt het aankoop bedrag minus de verzendkosten van de oorspronkelijke zending aan de koper overgemaakt.

N.B : Artikelen gekocht tijdens een actie kunnen WEL worden geruild maar u krijgt dan sowiso een tegoedbon toegestuurd !!

7.Aansprakelijkheid
7-1 Bibbeltje is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na levering door welk dan ook is ontstaan aan de koper,aan koper of gezinsleden,aan derden, of aan zaken van derden.
In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Indien de verkoper wel aansprakelijk gesteld zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid maximaal het orderbedrag.
Bibbeltje is niet aansprakelijk voor niet beschikbaarheid van www.bibbeltje.nl en voor technische of electronische fouten van de online verbindingen.

8.Privacy
Alle persoons gegevens worden uitsluitend door Bibbeltje gebruikt om de bestelling of mailingen af tehandelen.

Onze gegevens
G van der Veen
Kaalakkers 8
9321 ER Peize

Email: info@bibbeltje.nl
Kvk 04078536

Betalings gegevens
Postbank rekening: 858699
Bizner rekening : 3784.56.709


Wil je altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van updates en nieuwe producten?

 

Bibbeltje mailing lijst

Alle prijzen zijn weergegeven in EURO.